Mijn expertise

Wetenschappelijke opleiding Psychologie aan de Universiteit van Amsterdam
In 1998 ben ik afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam (Sociale Psychologie) op het onderwerp Training & Development. Naast het volgen van een intensieve opleiding tot Trainer in gedragsverandering, heb ik mij verder ontwikkeld op het gebied van sociale- en communicatieve vaardigheden, gesprekstechnieken en persoonlijke groei. De afgelopen jaren ben ik mij meer gaan specialiseren in het coachen en begeleiden van individuen met persoonlijke en werkgerelateerde vraagstukken. Ik blijf mij verdiepen door het volgen van cursussen en trainingen (Oplossingsgericht Coachen, Motiverende Gespreksvoering) en het bijwonen van congressen en seminars op het gebied van Coaching-Psychology. In oktober 2014 start ik met de postdoctorale opleiding Executive Coaching aan de VU (Vrije Universiteit in Amsterdam). Deze wordt gegeven door Yvonne Burger en Erik de Haan.

Om de kwaliteit van mijn werk te borgen besteed ik veel aandacht aan deskundigheidsbevordering in de vorm van intercollegiale toetsing. Zo volg ik supervisie bij Jean-Pierre van de Ven (Psycholoog) en ben ik aangesloten bij een intervisiegroep in Amsterdam.

Coach in Amsterdam
Sinds 2010 ben ik zelfstandig gevestigd (organisatie)psycholoog & coach en heb ik mijn eigen praktijk in Amsterdam. Ik bied kortdurende psychologische begeleiding en oplossingsgerichte coaching voor hoog opgeleiden, ICT’ers en (Young) Professionals.

Trainer in het bedrijfsleven / assessmentpsycholoog
Naast mijn eigen praktijk geef ik trainingen in het bedrijfsleven (presentatietechnieken, sollicitatievaardigheden en adviesvaardigheden) en werk ik als assessmentpsycholoog. Ik ben gecertificeerd om te werken met verschillende assessment- en loopbaaninstrumenten onder andere van Pearson, SHL en Swets. Mijn opdrachtgevers bevinden zich met name in de financiële dienstverlening (RBS, ABN AMRO, ING), zakelijke dienstverlening (Accenture), en ICT bedrijven (IBM).

Kwalificaties

  • Registerpsycholoog NIP – Arbeid & Organisatie
  • PSYCHOLOOG NIP
  • Gecertificeerd MMS coach
  • Motiverende Gespreksvoering
  • Oplossingsgericht Coachen
  • Gecertificeerd om te werken met veel verschillende assessment- en loopbaaninstrumenten zoals Pearson, SHL en Swets.

Privé
Naast mijn werk ben ik moeder van twee dochters (Jane 2003 en Leyla 2007) en een stiefzoon (Sybren 1998). Samen met mijn man en kinderen woon ik met veel plezier in Ouderkerk aan de Amstel.

Plan nu een gratis & vrijblijvend kennismakingsgesprek in

Heb je een vraag? Neem dan contact met mij op

Kwaliteit

Lid van het NIP (Nederlands Instituut van Psychologen)
Als psycholoog vind ik het belangrijk om bij de uitvoering van mijn werk vakinhoudelijke kwaliteit en deskundigheid te garanderen. Vanuit dit perspectief ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging voor psychologen: het NIP (Nederlands Instituut van Psychologen). Ik sta hier geregistreerd als:
– Registerpsycholoog NIP Arbeid & Organisatie, en
– PSYCHOLOOG NIP.
In mijn handelen en werkwijze volg ik de richtlijnen van het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP).

Wanneer je niet tevreden bent over je psycholoog kun je via het NIP een klacht indienen bij het College van Toezicht. Zie voor de klachtenprocedure de website van het NIP (www.psynip.nl)

nip-logo

Om als psycholoog makkelijk vindbaar te zijn sta ik ingeschreven bij Vind-een-Psycholoog

MMS gecertificeerd Coach
Sinds 2010 ben ik gecertificeerd MMS coach. The MMS Worldwide Institute BV ondersteunt sinds 1974 individuen en organisaties bij het waarmaken van hun visies, dromen en doelstellingen (www.themmsinstitute.com/rebecca/).
De Coach Training van The MMS Worldwide Institute BV is een door het NOBCO (Nederlandse Orde van Beroepscoaches) en EMCC (European Mentoring and Coaching Council) gecertificeerde opleiding.

mms-logo

psycholoog-praktijk

 

Plan nu een gratis & vrijblijvend kennismakingsgesprek in

Heb je een vraag? Neem dan contact met mij op