“Mijn coachingstraject bij Rebecca zou ik willen omschrijven als resultaatgericht en mensgericht; op een zeer praktische wijze wordt duidelijk waar je valkuilen zitten en hoe je daaraan kunt werken; en door middel van echte interesse en bij de les blijven leert Rebecca je om echte verandering te bewerkstelligen”

– Rob

“Rebecca is een geestige en alerte psycholoog, duidelijk en slim. Elke keer verrast ze me. Niet tevreden met het eerste antwoord, stelt ze direct een volgende vraag. Daardoor ga je nadenken. Klopt het wel wat ik zeg? Ze nodigt je uit om verder te onderzoeken.”

– Christine

 “Mede door de coaching van Rebecca heb ik 2 enorme stappen gezet in mijn carriere. Ten eerste mijn baan opgezegd, zonder al iets nieuws te hebben. Ten tweede het resultaat van een nieuwe baan in een andere branche. Binnen 3 maanden ben ik er uiteindelijk in geslaagd een enorme carierre switch te maken en stappen te nemen die daartoe leidden. Mede dankzij Rebecca!”

 – Peter

“Ik heb ontzettend veel geleerd van de coachingssessies met Rebecca en heb ze als zeer waardevol ervaren. Rebecca weet direct tot de kern te komen en vanuit daar verder te werken. Dit was af en toe best heftig, maar ze heeft bij mij wel iets weten te raken. Door de juiste vragen te stellen, patronen te ontdekken en oefeningen te geven waar ik direct mee aan de slag kon heb ik op zowel persoonlijk als professioneel vlak stappen gemaakt. Haar persoonlijke en positieve benadering hebben hierbij zeker geholpen.”

– Maartje

“Rebecca heeft mij goed geholpen nieuwe inzicht te krijgen in mijn kwaliteiten, mogelijkheden en wensen in een baan. Daar ben ik erg blij om.  Zij heeft een luisterend oor, geeft goede adviezen en maakt gebruik van opdrachten waarbij je moet doordenken. Ik zou haar zeker aanraden.”

 – Hans

“Rebecca heeft de afgelopen maanden bij ons employabiliteitsworkshops in zowel het Nederlands als in het Engels gegeven. Op een schaal van 1-5 hebben de trainingen een uitermate hoge score van 4.5 score gekregen van de deelnemers. We hebben Rebecca ervaren als een professional die goed is in haar vak, die zich flexibel opstelt en waarmee het prettig samenwerken is.”

– Rianne, HR Business Partner RBS

“Als coachee van Rebecca kan ik oprecht zeggen dat ik inzichten in mijzelf heb verkregen die ik eerder niet had. Haar persoonlijke, luisterende en soms ook confronterende aanpak had op mij een positieve uitwerking. Naast de inzichten die ik heb verkregen gaf zij mij ook een aantal praktische en laagdrempelige tips waar ik al gauw mee uit de voeten kon. Van inzicht, naar overzicht met verbetering als gevolg.”

– Gijs

psycholoog

“De coachingsessies met Rebecca hebben mijn ogen geopend voor andere kanten van mijzelf. Ze heeft ervoor gezorgd dat ik die verruimde zelfkennis direct heb kunnen toepassen om mijn werk te verbeteren. Ik merk de resultaten van haar werk dagelijks in mijn eigen werkzaamheden.”

 – Maarten

“Rust, kritisch, nuchter, eerlijk, doorvragen, goede/nuttige opdrachten.”

 – Sandra

Plan nu een gratis & vrijblijvend kennismakingsgesprek in

Heb je een vraag? Neem dan contact met mij op