Tarief

• Het tarief bedraagt € 105,- per uur exclusief 21% BTW voor particulieren. Dit bedrag is inclusief administratie, voorbereidingstijd en tussentijds contact in verband met huiswerkopdrachten.

• Het tarief voor zakelijke klanten bedraagt € 155,- per uur exclusief 21% BTW. Dit bedrag is inclusief administratie, voorbereidingstijd en tussentijds contact in verband met huiswerkopdrachten. Kijk voor zakelijke coachingstrajecten op de website van LemonGrass Coaching.

• Sessies duren anderhalf uur.

• Wil je weten of er voldoende aansluiting is om over te gaan tot de inzet van een traject neem dan contact met mij op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek van 1 uur.

• Ben je verhinderd? Laat het mij dan uiterlijk 48 uur van tevoren weten, anders ben ik genoodzaakt de sessie voor het gebruikelijke bedrag in rekening te brengen.

Vergoeding

• Ik ben als universitair opgeleid psycholoog geregistreerd PSYCHOLOOG NIP bij het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP). Ik heb geen BIG registratie. Per zorgverzekeraar verschilt het of alleen psychologen met BIG registratie vergoed worden, of ook psychologen die het dienstmerk PSYCHOLOOG NIP voeren. Kosten voor psychologische zorg door een PSYCHOLOOG NIP worden eventueel vergoed vanuit de aanvullende verzekering.

• Omdat eventuele vergoedingen vanuit uw aanvullende pakket komen heeft dit geen gevolgen voor uw eigen risico (minimaal € 385,-). Daarnaast hoeft u geen wettelijke eigen bijdrage te betalen (bij een BIG geregistreerde psycholoog is dit € 20,- per sessie).

• Het is handig om vóór de intake uit te zoeken of je verzekeraar de sessies bij mij (gedeeltelijk) vergoedt.

Registratiegegevens praktijk
AGB-code zorgverlener drs. Rebecca Vandenabeele: 94-013358
AGB-code Praktijk Rebecca Vandenabeele: 94-60246
KvK nummer: 50648020

Plan nu een gratis & vrijblijvend kennismakingsgesprek in

Heb je een vraag? Neem dan contact met mij op

Loopbaancoaching

Coaching wordt niet vergoed door zorgverzekeraars. Andere mogelijkheden voor een tegemoetkoming in de kosten van coaching zijn:

• Persoonlijk ontwikkelbudget werkgever: Veel organisaties reserveren maandelijks een geldbedrag (een persoonlijk budget) voor loopbaangerichte activiteiten. Dit budget kun je in samenspraak met je leidinggevende besteden aan alles wat jouw ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid ten goede komt.

• Belastingaftrek particulier: Als particulier kun je de kosten (inclusief BTW) voor loopbaanadvies als studiekosten aftrekken van je inkomstenbelasting. Dit kan alleen wanneer het doel van de coaching het verkrijgen van een (nieuwe) baan is of als leertraject gericht is op je functioneren in je (huidige) werk.

• Belastingaftrek werkgever: Voor werkgevers geldt dat loopbaancoaching valt onder gerichte vrijstellingen. Het bedrag is aftrekbaar als zakelijke uitgave.

• Belastingaftrek ondernemers & ZZP-ers: Voor ondernemers geldt dat coaching aftrekbaar is voor de inkomsten-, vennootschaps- en omzetbelasting doordat het als ondernemerskosten kan worden opgenomen.

Kijk voor meer informatie op de website van de belastingdienst www.belastingdienst.nl

psycholoog-amsterdam-rebecca-1